Red de Speeldoos

De Speeldoos in nood!

Na maanden van lockdown en andere beperkende maatregelen, met minimale -ontoereikende- financiële steun vanuit de overheid is nu ook de bodem van onze persoonlijke spaarpot bereikt. De enige manier om de Speeldoos voort te laten bestaan is door een beroep te doen op jullie -onze lieve trouwe klanten- om ons te helpen via deze crowdfundingsactie. De allerleukste duurzame speelgoedwinkel van Gouda mag na al die jaren speelplezier toch niet aan Covid-19 ten onder gaan?

Doneer

Jij kunt ons helpen om de Speeldoos te laten voortbestaan. Doneer hier online en deel deze actie via social media. Of maak zelf een actie aan voor de Speeldoos. Dit crowdfunding platform maakt het mogelijk om zelf een initiatief te beginnen (verkoop/loop/knutsel iets voor de Speeldoos) en aan onze crowdfunding te koppelen. Zo zien mensen direct dat hun donatie een bijdrage is aan het redden van de Speeldoos.

Wat gaan we met het geld doen?

Onze accountant formuleert het als volgt: “Om de Speeldoos op korte termijn te laten overleven is er binnen afzienbare tijd €10.000 nodig. Met alles dat we meer bij elkaar kunnen krijgen, kunnen we de Speeldoos op langere termijn financieel gezond maken door de lening die we bij de bank hebben voor het financieren van de voorraad af te kunnen betalen en te werken naar de aankoop van het winkelpand.” Kortom, er is een korte termijn doel en één voor de langere termijn; beide essentieel voor het rendabel maken van een bijzondere winkel als de Speeldoos. 10K is een hele berg geld, daar zijn we ons van bewust. En ook dat we dit goed met kleine stapjes kunnen bereiken: alle kleine beetjes helpen!

Samenwerken

Heb je, of kén je een bedrijf waarvoor samenwerking of sponsoring van de Speeldoos interessant zou kunnen zijn; breng ons in contact!

Tot slot!

Zonder jullie steun GEEN SPEELDOOS. Draag je de Speeldoos een warm hart toe en kun je het je niet voorstellen dat Gouda haar mooiste speelgoedwinkel zou moeten missen? Doneer nu!

Bij voorbaat dank voor je steun en vertrouwen!

Alle liefs van het Speeldoos Team.